Økologisk Olivenolie i fantastisk smag & kvalitet

ilfustino.dk sælger bæredygtig koldpresset Italiensk økologisk ekstra jomfru olivenolie i A-kvalitet! – Vi sælger ikke et blandings-produkt basseret på gode og dårlige olivenolier fra forskellige producenter i EU. Som er på fyldt en flaske eller dunk og branded som under et kendt mærke!

Vi sælger den rene friske vare!

Vores producent er igen i år kåret med en Guld Medalje for deres kvalitets olivenolier.

Er du en af de mange danskere der med god samvittighed køber din olie i supermarkedet og mener du er kvalitets bevidst? Størstedelen af den olie de danske supermarkeder sælger er blandingsprodukter markeret med Italienske klister mærker. Italien er den største aftager af Olivenolie produceret i Europa. Mange store Italienske producenter køber olivenolie i Spanien, Grækenland m.v. og sælger den som Italiensk Olie.

Vores Olivenolie er produceret af Profumi Di Castro, 100% ægte økologisk Italiensk kvalitet. Vores produkter er ikke blandet med andet end andre sorter af ren italiensk Extra Jomfru Olivenolie fra vores producent.

Lækre Oliven

Profumi Di Castro har produceret olivenolie gennem 70 år og i 1997 valgte de af lægge deres produktion om til 100% økologisk landbrug.

  • Miljøfølsom Oliven Produktion.
  • Mere end 70 års erfaring med Olivenolieer.
  • Produkter der respekterer miljøet gennem Økologisk landbrug.
  • 100% italiensk, lavet i Puglia-regionen og fremstillet af egne olivenlunde.
  • Olivenolie uden GMO.

 

Semboloni:

I 2018 indgik vi samarbejde med den lille Økologisk Olivenolie producent Semboloni som vi kun sælger i en meget begrænset mængde, da stedet kun producerer omkring 5000 liter olie årligt alt afhængigt vejret og deres høst. Vores special produceret Olivenolie fra Semboloni er håndhøstet og vi har i år fået eksklusiv ret til at sælge et parti olivenolie af de allerførste Oliven der er plukket. Du kan her læse endnu mere om Semboloni

 

Hvad er GMO:

Gensplejsdede planter, GMO (Genetisk Modificerede Organismer) kan hverken afhjælpe fødevarekriser eller løse landbrugets problemer. Erfaringerne viser derimod, at udsætning af GMO i naturen resulterer i øget forbrug af sprøjtegift, spredning til uønskede områder og tab af udbytte. Yderligere findes der i dag GMO-produkter med gener som er resistent overfor visse antibiotika.

Multinationale GMO-virksomheder markedsfører GMO, som løsning på verdens sultproblem. Alt imens FNs landbrugspanel, IAASTD, vurderer, at løsningen med hensyn til verdens fødevareforsyning og tilpasning til klimaforandringerne ligger i bæredygtigt landbrug, og ikke i GMO.

Et landbrug der i dag står for den samme udledning af drivhusgasser som den globale transportsektor er ikke bæredygtigt. Et klimavenligt landbrug kræver en omfordeling af EU’s landbrugsstøtte. Det skal gøres økonomisk attraktivt at drive bæredygtigt landbrug.

Kilde: GreenPeace.org

Økologisk Olivenolie Logo

Korte facts om Olivenolie Produktionen

  • Oliven frugterne høstes i november.
  • Allerede indenfor 6-7 timer begynder bearbejdelsen af olivene i oliemøllen.
  • Koldpresset ekstra jomfru olivenolier bliver produceret med en max. temperatur på 25°C.
  • De forskellige faser af forarbejdningen såsom, Olieudvinding, Opbevaring og emballering udføres uden ilt tilførsel.
  • Resterne af beskæringen fra Oliventræerne makuleres og bruges som organisk gødningen.

Vores olivenolie indenholder ingen tilsætningsstoffer, GMO eller kemikalier som kan skade dit helbred.