Håndhøstet Økologisk koldpresset Italiensk Extra Jomfru Olivenolie – 0,75L

Hjem/Økologisk Olivenolie/Håndhøstet Økologisk koldpresset Italiensk Extra Jomfru Olivenolie – 0,75L

Håndhøstet Økologisk koldpresset Italiensk Extra Jomfru Olivenolie – 0,75L

DKK 199,95 DKK 79,95

Ikke på lager

0,750 Liter 100% Italiensk Økologisk Koldpresset jomfru Olivenolie
Denne Olivenolie er en ren vare, og ikke et blandings produkt, det er olie fra første pres, som giver den bedste kvalitet.

Smagen:
Fine toner af mandel, krydderurter en dejlig aroma af frisk oliven, en pikant smag af peber samt en afbalanceret let bitter smag, hvilket er med til at give den gode unikke kvalitet

Økologisk Olivenolie

Produktionsdato:
December 2018
Mindst Holdbar til:
Oktober 2020

Ikke på lager

Varenummer (SKU): olivenolie-075-liter Kategori:

Beskrivelse

Vores Olivenolie fra Semboloni er en 100% Økologisk Italiensk koldpresset Ekstra Jomfru Olivenolie der håndhøstes.
Olien er Fløjlsagtig i en let grøn farve med gyldne reflekser, i munden er den afbalanceret med bitre og krydrede antydninger. Vores olivenolie er lavet af tre typer toscanske oliven: Moraiolo, Frantoio og Leccino, denne blanding af oliven er den traditionelle og velkendte toscanske olivenolie.

Perfekt til:
Denne type af olie kan du bruge til lækre salater med blot salatblade, salt og peber samt lidt oliven olie der blot dryppes let over. Eller til tilberedning af en lækker fisk, efter endt stegning hældes den lækre olie over fisken for at fuldende de dejlige smage.

Leveres i en 0,75 liters mørk flaske.

Tips:
Opbevar din olie i et skyggefyldt og mørkt sted undgå at få direkte sol på olien da dette vil ændre olie og gøre den mere gul i farven. Den perfekte temperatur for olien er mellem 18° & 22°

Yderligere information:
Alle oliven bliver håndhøstede dette er for at lave så minimale skader på træerne samt for at sikre at det kun er de bedste oliven der bliver plukket, hvilket er gør at det kun er den bedste kvalitet der bliver brugt.
Olivene bliver høster i oktober og november, hvor oliven i denne tid er delvist sort og grøn. På dette tidspunkt indeholder hver oliven omkring 11% olivenolie.
Koldpress + Første pres + Lav surhed (mindre end 0,8) = Ekstra jomfruolivenolie