Stål Beholdere til Olie og andre flydende væsker

Hjem/Stål Beholdere til Olie og andre flydende væsker

Stål Beholdere

Alle vores Fustinos er lavet i Italien og er NSF certificeret som er din sikkerhed for produktet overholder en lang række strenge standarder for at beskytte folkesundheden. Der føres løbende kontrol med NFS certificerede virksomheder. Du kan læse mere om NFS Certificeringen på NSF certificeret

Vores beholdere er fremstillet i den højeste kvalitets og er underlagt strenge produktions krav j.f. deres certificeringer. Vores Stål Beholderne er lavet af rustfrit stål, og alle samlinger er TIG-svejset som er en forkortelse for Tungsten Inaktiv Gas – kort fortalt betyder det, at der under svejsning tilføres overfladen en inaktiv gasart for at forhindre ilt og andre uønskede gasarter i at få adgang til svejseemnet. Dette for at sikre en fuldstændig glat indvendig og udvendig overflade. Den søm-løse konstruktion forhindrer deponering og akkumulering af organiske stoffer som samtidigt forhindre muligheden for bakterievækst i beholderne.

Stål Beholderne er perfekt til opbevaring af f.eks.
Olivenolier, Eddiker, Vand, Honning, Vin m.v.

Beholderen minimerer adgangen af lys og lugt til produktet som resulterer i at indholdet forbliver frisk i meget længere tid.

  • Udsolgt
    Italiensk produceret Olivenolie Beholder i tidsløst og lækkert design. Med en 3 Liters Fustino kan du være sikker på, at du ikke løber tør for olivenolie foreløbig. Samtidig sikre stål beholderen korrekt opbevaring Olivenolie hvor der ikke kommer luft, lys og varme som er den største årsager til at olien bliver harsk. Dette kan mindske og forebygges ved brug af vores stålbeholdere, som er fremstillet med en aftapningstud, så man ikke lukker ilt ind ved tapning. Dette sikre dig en altid frisk og smagfuld Olivenolie. OBS.: Produktet sælges uden stålfod.
  • Tilbud
    Italiensk produceret Olivenolie Beholder i tidsløst og lækkert design. Med en 5 Liters Fustino kan du være sikker på, at du ikke løber tør for olivenolie foreløbig. Samtidig sikre stål beholderen korrekt opbevaring Olivenolie hvor der ikke kommer luft, lys og varme som er den største årsager til at olien bliver harsk. Dette kan mindske og forebygges ved brug af vores stålbeholdere, som er fremstillet med en aftapningstud, så man ikke lukker ilt ind ved tapning. Dette sikre dig en altid frisk og smagfuld Olivenolie. OBS.: Produktet sælges uden stålfod.
  • Stål-fod i minimalistisk design - Passer til vores 3 & 5 liters stål beholdere. Med denne stålfod, kommer din oliebeholder op i en rigtig god brugervenlig højde i forhold til tapning af olie/væske. Super fin i design og flot finish.